Terapie naturalne

Terapie naturalne w Wałbrzychu lub Poznaniu?

– konsultujemy bez ograniczeń wiekowych, jesteśmy gotowi podjąć się uzdrawiania niemal każdego problemu. Pomagamy kompleksowo, dostosowując metody działania do istoty Twoich dolegliwości. Kierujemy się zasadami uzdrawiania holistycznego – traktujemy każdą istotę całościowo, jako integralne połączenie ciała, umysłu i ducha.

Dowiedz się, co możemy dla Ciebie zrobić

Bioenergoterapia
Dziedzina zajmująca się leczeniem człowieka w jego całości, wykorzystująca energię biologiczną terapeuty oraz otoczenia. Owa energia krąży bowiem w świecie i w naszym organizmie – przyjmujemy ją i oddajemy. Odpowiada ona za naszą aurę emocjonalną i astralną. Poprzez leczenie niekorzystnych zmian w ich obrębie mamy możliwość pozbycia się wielu schorzeń fizycznych oraz zaburzeń emocjonalnych.

Terapie naturalne
W Poznaniu i w Wałbrzychu, polecamy szeroki zakres terapii. Stosujemy między innymi bioterapię, ziołolecznictwo, litoterapię, chromoterapię, czakroterapię, dietoterapię oraz homeopatię. Współpracują z nami doświadczeni specjaliści wszystkich tych dziedzin. Odpowiednią metodę terapii dobieramy do indywidualnych potrzeb osoby zgłaszającej się z prośbą o pomoc.

Zabiegi medycyny naturalnej
Mogą uzupełniać wybraną terapię naturalną lub być stosowane jako podstawowa metoda leczenia niektórych dolegliwości. W ramach działalności Fundacji Ananda proponujemy między innymi: stawianie baniek lekarskich, świecowanie, uszu, moksę oraz masaż bańką chińską. Zabiegi przeprowadzamy, dbając o Twój najwyższy komfort.

Oprócz tego zajmujemy się:

• radiestezją,
  • uzdrawianiem energetycznym, duchowym i kwantowym,
  • metodą dwupunktową,
  • udzielaniem wsparcia psychologicznego i life coachingiem,
  • procesami oczyszczania, uwalniania lub odcinania strun eterycznych (więzów energetycznych i pieczęci),
  • odblokowywaniem czakr,
  • odczytami regresyjnymi,
  • oczyszczaniem szyszynki,
  • leczeniem z wykorzystaniem urządzenia Zapper (usuwanie pasożytów, toksyn oraz usuwanie chorób i zaburzeń).

Prowadzimy sesje jasnowidzenia.

terapie naturalne Wałbrzych

Wszystkie metody terapie i zabiegi medycyny naturalnej wykonywane są przez wyspecjalizowanych terapeutów z wieloletnim doświadczeniem w pracy z medycyną niekonwencjonalną. Poznaj nas bliżej.

Chcesz wiedzieć więcej o terapiach naturalnych w Poznaniu?

Chętnie odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące poszczególnych metod terapii. Zadzwoń i umów się na spotkanie, podczas którego przedstawimy różne możliwości działania.

Fundacja Ananda – skuteczne terapie naturalne, Poznań, Wałbrzych