Szkolenia i warsztaty

Szkolimy, kształcimy, dzielimy się doświadczeniem

oprócz usług związanych z prowadzeniem terapii naturalnych w ramach działalności Fundacji Ananda oferujemy również warsztaty, szkolenia i konsultacje w zakresie rozmaitych dziedzin medycyny naturalnej oraz rozwoju osobistego/duchowego czy postrzegania pozazmysłowego. Przekazujemy wiedzę niezbędną do wykorzystywania poszczególnych technik i sposobów pracy.

Podczas zajęć dzielimy się szeroką wiedzą oraz doświadczeniem zdobytymi przez lata pracy, często wynikającą w wieloletnich doświadczeń własnych w tych dziedzinach. Zwracamy uwagę zarówno na aspekty teoretyczne, jak i praktyczne. Odwołujemy się do rzeczywistych przykładów znanych nam z praktyki.

Przeprowadzamy kursy, szkolenia i zajęcia warsztatowe między innymi z obszarów

• rozwijania świadomości
  • rozwijania intuicji
  • widzenia aury
  • postrzegania pozazmysłowego
  • rozwoju duchowego
  • rozwijania świadomości
  • jasnowidzenia
  • pracy z własną duszą
  • odkrywania własnej drogi
  • równoważenia energii męskiej i żeńskiej
  • znalezienia partnera życiowego
  • prawa przyciągania
  • relacji międzyludzkich
  • bliźniaczych płomieni i bratnich dusz
  • bioenergoterapii,
  • bioterapii,
  • ziołolecznictwa,
  • litoterapii,
  • chromoterapii,
  • czakroterapii,
  • dietoterapii,
  • muzykoterapii
  • telepatii
  • terapii naturalnych
  • warsztaty śpiewu alikwotowego i gardłowego oraz warsztaty emisji głosu
  • i wiele innych

Podczas zajęć dzielimy się szeroką wiedzą oraz doświadczeniem zdobytymi przez lata pracy z metodami naturalnymi. Zwracamy uwagę zarówno na aspekty teoretyczne, jak i praktyczne. Odwołujemy się do rzeczywistych przykładów znanych nam z terapeutycznej praktyki.

Podejścia, z którymi zapoznajemy, pozwolą sprawniej, bardziej kompleksowo i przede wszystkim skuteczniej pomagać pacjentom z różnymi problemami. Podstawowym założeniem naszego działania jest ujmowanie człowieka i innych istot w całości – jako połączenie ciała, umysłu i ducha. Dowiedz się więcej o uzdrawianiu holistycznym.

Zapraszamy do kontaktu

Jeśli interesuje Cię wzięcie udziału w szkoleniu lub warsztatach prowadzonych przez specjalistów i specjalistki różnych dziedzin medycyny naturalnej, skontaktuj się z nami w sprawie najbliższych planów fundacji.