O fundacji

Działamy w zgodzie z naturą

Z Fundacją Ananda współpracuje zespół wysokiej klasy specjalistów w zakresie różnych dziedzin terapii naturalnych i uzdrawiania holistycznego. Głęboko wierząc w potrzebę stosowania całościowego myślenia o zdrowiu, ciele i duchu, postanowiliśmy dzielić się zdobytą wiedzą i umiejętnościami na szeroką skalę – dziś działamy w Poznaniu i w Wałbrzychu , a zdarza się, że i na terenie całej Polski. Można się z nami spotkać osobiście, ale pomagamy również na odległość (via telefon lub e-mail). Naszą misją jest umożliwienie każdej istocie życia w harmonii, zdrowiu i poczuciu szczęścia.

W ramach działalności fundacji przede wszystkim pomagamy w odzyskaniu zdrowia i spokoju wewnętrznego wszystkim potrzebującym. Wdrażamy w tajniki myślenia i życia w zgodzie z naturą, wspieramy w samorozwoju oraz dążymy do podnoszenia świadomości siebie i świata. Uczymy o ziemskich wibracjach i niespożytych przepływach energii naturalnego otoczenia. Dowiedz się więcej o uzdrawianiu holistycznym.

Fundację Ananda założył Marcin Kozioł, a prowadzi ją i zarządza jej działalnością Brygida Kozioł –
bioenergoterapeuta, naturoterapeuta, jasnowidz, psychotronik i uzdrowiciel z wieloletnim doświadczeniem. Dziś fundację tworzy grupa wrażliwych i zaangażowanych w pomoc osób. Praktykujemy od wielu lat, posiadamy wyspecjalizowane umiejętności.

Co charakteryzuje naszą działalność?

• Profesjonalizm – specjalizujemy się w różnych metodach bioenergoterapii i terapii naturalnych oraz wiedzy alternatywnej . Dbamy o ciągłe doskonalenie i rozwój zawodowy – regularnie podnosimy swoją wiedzę i umiejętności, pracujemy również nad rozwojem własnym.
  • Zrozumienie drugiej osoby – bez niego nie rozpoczęlibyśmy naszej działalności. Każda osoba to dla nas indywidualna historia, którą staramy się poznać jak najdokładniej, by podjąć właściwe kroki. Potrafimy słuchać, jesteśmy otwarci na każdą emocję, zachowujemy pełną dyskrecję.
  • Skuteczność działania – dzięki latom doświadczeń potrafimy znaleźć rozwiązanie w niemal każdej sytuacji. Prowadzone przez nas sesje i terapie pomogły już setkom osób z najróżniejszymi problemami.
  • Odpowiedzialność – najważniejsze dla nas jest etyczne działanie, zgodne z naturą i wyznaczanym przez nią biegiem rzeczy. Czujemy się odpowiedzialni za Matkę Ziemię, dlatego szanujemy każdą istotę. Pod skrzydłami fundacji pracują wyłącznie osoby o wysokiej świadomości i wrażliwości.

Przekonaj się, że warto nam zaufać. Z racji szerokich umiejętności osób związanych z fundacją możesz skorzystać z kompleksowej pomocy dostosowanej do istoty Twojego problemu. Zachęcamy do zapoznania się z pełnym zakresem prowadzonych przez nas terapii naturalnych oraz organizowanych szkoleń i warsztatów.

Przynależymy do   Dolnośląskiego Cechu Bioenergoterapeutów i Radiestetów.

Spotkaj się z nami

Zapraszamy do kontaktu lub do wizyty w oddziale Fundacji Ananda w Poznaniu przy ul. Przemysłowej 15/17, gabinet 8 (na terenie przychodni). Na miejscu częstujemy kawą lub herbatą, dbamy też o spokojną, komfortową atmosferę, która sprzyja odnalezieniu odpowiedniej równowagi ducha i ciała.

Przyjaciele fundacji